PDA

View Full Version : Tkc Server



rebldomine
06-22-2003, 01:17 AM
Has anyone noticed that the server for TKC is still down? Not just the team part anymore either, the whole system is down... :trash:

Anarchy99
06-22-2003, 02:02 AM
I am beginning to wonder if they didnt just close up shop :eek:

Angus
06-22-2003, 02:50 AM
Well, A99, get yourself over to DF for some THWACKIN'

the-mk
06-22-2003, 04:46 AM
Apoch (Admin of TKC) said:

Another hardware problem in our router took down the network yesterday and cut off the server. We've replaced the problematic part with a new one which should hopefully completely correct the problems with the server disappearing randomly. There is still a very high load on the current network, though, so until we can ease that (just a couple more days until the extra hardware comes in) the server will still be pretty sluggish during peak hours.

Sorry for all the mess. These things happen when operating under very heavy loads.


I hope they get their extra hardware soon! I want to :dump: my generated keystrokes, mouseclicks and scrolls :D
And I want to run my stats (http://stats.the-mk.dyndns.org/tkc/index.php) again :swear:

:cheers:

Anarchy99
06-22-2003, 09:50 AM
I am at DF and I am doing the thwackin :Pokes:

the-mk
06-23-2003, 07:38 PM
Apoch (Admin of TKC) said:

Who knows. At this rate I put very little stock in our ISP, but we'll see if they keep our connection live for a while.

Oh, just in case it wasn't clear, the server CAN be reached at http://68.59.165.14/ for now. If the IP changes again (which it darn well better not) I will add a notification here.

For a temporary workaround you can set the server in the TKC client to 68.59.165.14 instead of keycount.piqsoftware.com. I will (later tonight) put up a news post on the main site to that effect so everyone can at least have a chance of getting back in for now.


At least I'm not getting any complaints

So our teamstats are available at http://68.59.165.14/teams/details.php?team=Free-DC and my stats (http://stats.the-mk.dyndns.org/tkc/index.php) will be updating every hour (temporarly changed stats-url in my dataspider)...

I hope the IP of the TKC server doesn't change :rolleyes:

Happy typing and clicking and pulsing :D

PY 222
06-23-2003, 08:20 PM
No wonder I could not find the server!

Its been moved! Dang it! :bang:

Thanks for the heads up MK!

Moogie
06-23-2003, 10:24 PM
Crud...more work lost :(

the-mk
06-24-2003, 12:14 AM
Originally posted by Moogie
Crud...more work lost :(

:confused: what did you do? (or didn't you have the client running?)

Anarchy99
06-24-2003, 12:31 AM
thanks MK

Moogie
06-27-2003, 01:02 PM
Any news on this yet?

PY 222
06-27-2003, 05:18 PM
I am afraid that the server is still down. :mad:

the-mk
06-28-2003, 02:06 AM
Originally posted by PY 222
I am afraid that the server is still down. :mad:

This was just a DNS issue... the server should be now available at keycount.piqsoftware.com. You can reconfigure your clients to pulse to keycount.piqsoftware.com

:cheers:

Moogie
06-28-2003, 02:19 AM
Still get "server is down for maintenance."

the-mk
06-28-2003, 03:06 AM
Originally posted by Moogie
Still get "server is down for maintenance."

And if you use the "direct"-link (http://keycount.piqsoftware.com/teams/details.php?team=Free-DC) to our stats?

I don't know why it shows that server down for maintenance message, but I can pulse, they are counting my pulses and I can make hourly a statspage (http://stats.the-mk.dyndns.org/tkc/index.php) of it :rolleyes:

PY 222
06-28-2003, 06:01 AM
This is very very weird. I am getting the same thing as what Moogie is getting but if I were to click on the link that MK provided, I could see the stats page!

Can somebody please tell the Project Admins that the main stats page is borked! :swear:

the-mk
06-28-2003, 11:08 AM
Apoch, the TKC-Admin posted (http://www.piqsoftware.com/dev/forums/viewthread.asp?id=452&page=2) to the following question "Now how 'bout getting the team stats back up?":

Yeah, there's a lot left to do. I am VERY mad that I haven't been able to get decent RAM for the server, so we're stuck with some disabled features for now. Meanwhile 10 trillion things have come up and I have just no time to finish things like scoring.

Maybe things will clear up soon. But probably not. So, don't get your hopes up

So I recommend you all to bookmark or use that link to view our team-stats: http://keycount.piqsoftware.com/teams/details.php?team=Free-DC and http://stats.the-mk.dyndns.org/tkc/index.php :D

:cheers:

Moogie
06-28-2003, 11:38 AM
Do we still need to set the server to 68.59.165.14 or can we submit the normal way?

Thanks!

the-mk
06-28-2003, 12:45 PM
Originally posted by Moogie
Do we still need to set the server to 68.59.165.14 or can we submit the normal way?

Thanks!

We can submit normal way! :thumbs:

Settings --> Server: keycount.piqsoftware.com

Moogie
06-28-2003, 12:49 PM
w00t!!!!! Just submitted. :D

:whip:

Sorry Richard, I couldn't hold it any longer. :)

:dump:

PY 222
06-28-2003, 03:22 PM
Massive, Moogie... :dump: