Results 1 to 14 of 14

Thread: Proteins@Home

  1. #1
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    22,127
    Blog Entries
    13

    Proteins@Home

    MainPage

    Join Free-DC

    stats

    They are accepting registrations during beta testing.

    Windows only right now, seems pretty stable. No problems at all in the last couple of days.

    Bok

  2. #2
    Christmas Lighterer!
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Upstate NY, USA
    Posts
    556
    Blog Entries
    1
    Going to give this one a shot after my uFluids work finishes up.
    Our Christmas Lights:
    MaineLights.org

  3. #3
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    22,127
    Blog Entries
    13
    Good to have you on board. It's been very stable for me so far

    Bok

  4. #4
    Christmas Lighterer!
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Upstate NY, USA
    Posts
    556
    Blog Entries
    1
    It's funny... my BOINC cache is set for two days but it seems like uFluids doesn't really pay much attention to that. I still have a couple days left to go before I'll be hitting Protein@Home full tilt.
    Our Christmas Lights:
    MaineLights.org

  5. #5
    Free-DC Overclockaholic n7vxj's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tacoma, Washington
    Posts
    484
    Hey Bok! Is this one still running well for you? How do you run it on dual cpu rigs? I've gotten bored with SoB, and would like to find something Medical again to run on my rigs!
    THE MORE I WORK ON MY COMPUTERS,THE MORE HAIR I LOSE!!



  6. #6
    Minister of Propaganda Fozzie's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bristol,UK
    Posts
    3,609

    Its all run via BOINC

    Go to the Proteins@Home homepage download boinc and install it, attach the project and sign up during that process.

    BOINC will detect your CPUs and use them to run one wu per cpu.
    Alas poor Borg, I knew it Horatio



    http://www.butlersurvey.com/

  7. #7
    Free-DC Overclockaholic n7vxj's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tacoma, Washington
    Posts
    484
    How often do there servers update? I show that I have uploaded some WU's but I don't show any credits, or pending credits.Did I overlook something that I needed to set up?
    THE MORE I WORK ON MY COMPUTERS,THE MORE HAIR I LOSE!!



  8. #8
    Has the BOINC client reported the results too, or are they sitting in "Waiting to Report?"

    It usually doesn't take long for WUs to validate and credits get awarded.
    ff/.png">

  9. #9
    Free-DC Overclockaholic n7vxj's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tacoma, Washington
    Posts
    484
    Under the messages Tab it shows started upload, then finished upload.Also, I noticed under the projects Tab, it shows my Account as Dan, and no Team.I signed up as n7vxj, and joined free-dc.When I go the website, it shows me as a member of free-dc.What the heck is going on???I'm wondering if I need to stopit, ubinstall it, and then reinstall.
    THE MORE I WORK ON MY COMPUTERS,THE MORE HAIR I LOSE!!



  10. #10
    Dungeon Master alpha's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Norfolk, UK
    Posts
    1,700
    Sounds exactly like Marky-UK said. Are the 100% completed work units still showing under the Tasks tab as "Ready to report"?

    If so, this would explain why your username and team are showing wrong, because it won't fetch the latest settings until it reports completed tasks IIRC. Uploading a completed work unit and reporting it are two separate stages. You don't become eligible for credit until the task is reported.

    You can force it to report any completed tasks by going to the Projects tab, highlighting the associated project and clicking Update.

  11. #11
    Free-DC Overclockaholic n7vxj's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tacoma, Washington
    Posts
    484
    Alpha, I already tried that, forcing it to upload.It also showed where it had updated my general preferences. I just uninstalled.I am going to try a reinstall, and see if that solves the problem.
    THE MORE I WORK ON MY COMPUTERS,THE MORE HAIR I LOSE!!



  12. #12
    Free-DC Overclockaholic n7vxj's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Tacoma, Washington
    Posts
    484
    Got it fixed!! w00t!! it now shows the proper username, and shows me as a member of Free-DC!!
    THE MORE I WORK ON MY COMPUTERS,THE MORE HAIR I LOSE!!



  13. #13
    It takes a few days for it to show what you are actually producing so don't give up on it. I started Wed and Thurs and didn't get full power showing until Monday

  14. #14
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    22,127
    Blog Entries
    13
    Mine for some reason has gone down a little. I did switch one machine over to ABC, but I think I'll switch that back now...

    Wish they had a linux client at Proteins

    Bok

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •