Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 41 to 72 of 72

Thread: Stats4

  1. #41
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by LAURENU2 View Post
    Them sound fighting words to me
    And there is me being all "knight in shiny armor" and defending your lovely wife ..
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  2. #42
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    And there is me being all "knight in shiny armor" and defending your lovely wife ..
    I just like the Fight

  3. #43
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1

    Out of sink

    In the EoN stats the Old ones say I made 34,046
    And the new stats say I made only 26,410 The new server must be in a different time zone

    Hahaha and even the statstool has 28,072 3 time zones haha

  4. #44
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13
    yes, it's a different timezone...

  5. #45
    Unholy Undead Death's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Kyiv, Ukraine
    Posts
    907
    Blog Entries
    1
    Last Checked : 2008-06-12 03:30:06 MST
    Data Updated : 2008-06-12 03:30:06 MST
    Current Time : Thu Jun 12 05:14:43 MST 2008

    Bok, this looks kinda messy for me. maybe I'm an way aesthetic...
    request same time format for this 3 lines. either first or second - up to you.
    wbr, Me. Dead J. Dona \


  6. #46
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13
    First and second are the same

    Now I'm being picky though

    I'll make them conform. Can't access the box till tonight though.

    Bok

  7. #47
    Unholy Undead Death's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Kyiv, Ukraine
    Posts
    907
    Blog Entries
    1
    got you! so what about euler?
    wbr, Me. Dead J. Dona \


  8. #48
    Having to side scroll is slightly annoying. Would it be possible to have the "Navigation" sidebar area hide-able?
    On the team page, it only goes down to the bottom of the pie charts anyway then theres just a blank area under it.

  9. #49
    Quote Originally Posted by Spacehead View Post
    Having to side scroll is slightly annoying. Would it be possible to have the "Navigation" sidebar area hide-able?
    On the team page, it only goes down to the bottom of the pie charts anyway then theres just a blank area under it.
    Hi Spacehead! What screen resolution to you use? Below 1024?

  10. #50
    Quote Originally Posted by BlackMountainCow View Post
    Hi Spacehead! What screen resolution to you use? Below 1024?
    1024x768
    What setting will avoid the side scroll?

  11. #51
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    UK
    Posts
    8
    Hi Bok,

    The new stats site looks really good.

    However, the always a "however", I fetch AMD User stats from your site ONLY if it's too difficult, or too slow from the original site.

    I pull your stats into MS excell using one of their import routines. But your new stats don't want to play ball. If I select an individual table, or combination of tables from a particular page, I get nothing or the wrong data.

    PM me on AMD Users if you would like more info.

    Cheers

    ototero

  12. #52
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13
    well, might be easier if I just write a php script for you...

    I've done one for Spacehead over at TA to get data into the format he likes (need to tweak it a bit more) but you can see what it's like here

    You can still get what you want from the page itself, but not directly.. as the data is populated via an AJAX call into a div, so it doesn't show up in page source

    let me know which way you'd like. I can show you how to get to the actual page (with no css or anything)

    Bok

  13. #53
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Spacehead View Post
    1024x768
    What setting will avoid the side scroll?
    But are you useing a 15" or 17" monitor

  14. #54
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    But are you useing a 15" or 17" monitor
    1152x 864 here and I get a bit of side scroll as well I believe it should fit in this window will have a look, maybe a slack bit of code somewhere.
    Lauren2u - screen SIZE has nothing to do with it it's video card resolution that has everything to do - your probably running a 17" monitor at 1280 x 1024.. Not everyone runs at that, I always aim at 1024
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  15. #55
    Quote Originally Posted by LAURENU2 View Post
    But are you useing a 15" or 17" monitor
    19"
    Tried a couple of different settings but didn't care for them. I'll stick with 1024x768

  16. #56
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13
    we are trying a few things to remedy it...

    At worst I'm going to have options in statstool to not show some of the columns.

  17. #57
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    1152x 864 here and I get a bit of side scroll as well I believe it should fit in this window will have a look, maybe a slack bit of code somewhere.
    Lauren2u - screen SIZE has nothing to do with it it's video card resolution that has everything to do - your probably running a 17" monitor at 1280 x 1024.. Not everyone runs at that, I always aim at 1024
    Your Wrong size does Matter ask any woman

    I use a 22" LCD here I do not get any side scroll bar even at the low resolution of 1024 .It Can go up to 1600 But like it around 1400 my self

    But I do get a side scroll bar with 19"on down to 15 and I get Less of the scroll bar as the Size increases
    So Size does play into it as well as some drivers do to I believe

    PS I even tried it on a 32" at 1024 No bar

  18. #58
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by LAURENU2 View Post
    Your Wrong size does Matter ask any woman

    I use a 22" LCD here I do not get any side scroll bar even at the low resolution of 1024 .It Can go up to 1600 But like it around 1400 my self

    But I do get a side scroll bar with 19"on down to 15 and I get Less of the scroll bar as the Size increases
    So Size does play into it as well as some drivers do to I believe

    PS I even tried it on a 32" at 1024 No bar
    Okay Size does matter when a woman is involved but we aint't talking about them, hmm 1024 no side scroll odd - looked at it and it seems to want around about 1280 x 1024 as minimum unless of course that's IE being naughty and ignoring CSS Rules - which figures (will check this out).
    Oh and thinking of playing with the layout as Bok said thinking of thiner borders round the navigation panel, just a neatness thing (or maybe a complience thing).
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  19. #59
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    UK
    Posts
    8
    Hi Bok,

    What you did for Spacehead looks good.

    The stats I'm struggling with are: WCG (Boinc), Bewes, EON and Riesel Sieve Score.

    Everything else I get direct from the project.

    Cheers


    EDIT, alternatively, where do you get your stats from for these 4 sites?
    Last edited by ototero; 06-16-2008 at 08:30 AM.

  20. #60
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    Bok Did not the old stats Ask the Browser what it was and the size/ res it was and self adjust ?

  21. #61
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13
    nope

  22. #62
    www.amdusers.com
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    264
    bok,

    In the Boinc RieselSieve personal stats page and looking at the Threats section what does the Daily Gain column mean? For example I am about to be overtaken by Banshee with an average of 357,411 but the Daily Gain is shown as 334.

    Something seems awry here.

  23. #63
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Daily Gain is how much on based on a 7-day average I believe that person is gaining on you / your gaining on them.
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  24. #64
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    nope
    MMM must be my vid card then
    At times the at first load of the page tool bar was 1/3 my screen but then would adjust
    I thought it was due to a callback from my browser

  25. #65
    www.amdusers.com
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    264
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    Daily Gain is how much on based on a 7-day average I believe that person is gaining on you / your gaining on them.
    You and I know that but the stats don't.

    Banshee is, well was as they've overtaken me already, at 334,000 a day not 334.

  26. #66
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13
    I'm not too sure. and unfortunately I can't tell now as he has already passed you.

    Looking at lumiukku's page who is next in line, it seems to be correct with a daily gain of 370,000.

    http://stats.free-dc.org/stats.php?p...=rsi&name=3160

    I'll have a poke around some others and see if they match up. As gopher says, it's a fairly simple algorithm to work it out, just based on the calculated 7 day averages of each user.

    (we have debated whether to flip the numbers to positive too ... )

    Bok

  27. #67
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by vaughan View Post
    You and I know that but the stats don't.

    Banshee is, well was as they've overtaken me already, at 334,000 a day not 334.
    Dumping frigs up the algorithm

  28. #68
    www.amdusers.com
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    264
    Something weird is happening with the Folding @ Home stats. When I tried to check them a message shows

    Loading Stats Data ...

    and nothing loads.

  29. #69
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13
    The nonboinc stats update (right now) the actual tables, which is a mistake. Only really affects F@H as they are fairly meaty updates with 1M+ users, so if you catch it at a point where it's doing an update, you'll get that as the table is locked. It's a 4-5min windows once every 6 six hours.

    With Boinc projects, I do it differently, I run through each and every project updating to temp tables, then do a fast copy to the real tables, so they are never really unavailable to the web.

    I've got a script testing right now to make the nonboinc ones do it like this to alleviate this exact problem... it will also fix a few other problems at the same time and make updates a little more snappier.

    Bok

  30. #70
    www.amdusers.com
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    264
    bok where are the Prime Sierpinski Project PRP stats located? I can see the Riesel Sieve LLR as well as the PSP and RS Base 5 stats (sieve and PRP or LLR) but not the plain old PSP PRP results.

  31. #71
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,730
    Blog Entries
    13

  32. #72
    www.amdusers.com
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    264
    Yes thanks, I see they are in the list as PSP Proth. Must get my eyes checked.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •