Results 1 to 40 of 390

Thread: Older stats issue

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Older stats issue

    How does [SG-SPEG]Puzzle-Peter earn 320,000 cobbles a day in PrimeGrid when he shows nothing being produced in the Sub-Project Breakdown??

    This has happened several times. I don't get it.

  2. #2
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,769
    Blog Entries
    13
    *EDITED*

    No idea actually. Well, maybe a little idea. Looking in the xml exported by primegrid for the subproject data I see

    <user>
    <id>24128</id>
    <subproject name="TPS_333333">
    <workunits>4325</workunits>
    <primes>3</primes>
    <credit>5972.93234399994</credit>
    </subproject>
    <subproject name="WOO">
    <workunits>55</workunits>
    <primes>0</primes>
    <credit>26944.8146502457</credit>
    </subproject>
    <subproject name="CUL">
    <workunits>37</workunits>
    <primes>0</primes>
    <credit>22649.1178906861</credit>
    </subproject>
    <subproject name="GCWSIEVE">
    <workunits>6411</workunits>
    <factors>16</factors>
    <credit>46957.6348216878</credit>
    </subproject>
    <subproject name="PSP_sr2sieve">
    <workunits>4225</workunits>
    <factors>51</factors>
    <credit>57980.27816279</credit>
    </subproject>
    <subproject name="PPS_sr2sieve">
    <workunits>308</workunits>
    <factors>16973</factors>
    <credit>60440</credit>
    </subproject>
    <subproject name="321_LLR">
    <workunits>261</workunits>
    <primes>0</primes>
    <credit>24232.732558</credit>
    </subproject>
    <subproject name="PSP_LLR">
    <workunits>51</workunits>
    <primes>0</primes>
    <credit>48458.0309689517</credit>
    </subproject>
    <subproject name="PPS_LLR">
    <workunits>12192</workunits>
    <primes>2</primes>
    <credit>23911.954157616</credit>
    </subproject>
    <subproject name="AP26">
    <workunits>91</workunits>
    <credit>1238.51</credit>
    </subproject>
    </user>

    so, it's likely a fault at PrimeGrid not reporting this correctly. Is there a Beta project perhaps ? Very odd that he only has 3 hosts showing too. Might be a split CPID somewhere amongst this. I'll post at PrimeGrid and see what is going on..

  3. #3
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,769
    Blog Entries
    13
    Looks like some of the subprojects are not exported

    linky

  4. #4
    No stats showing, just the page headings.

  5. #5
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,769
    Blog Entries
    13
    should be fixed soon. The webserver got automatically blocked by the database for too many connections to it.

    Might need to wait 30mins or so for any cached queries to be released, though I'm freeing them up now.

    I'm looking to see what happened, might have been some form of DOS attack.

    Bok

  6. #6
    Fixed.

    Good man.

  7. #7
    Now where did I leave my car? CanoeBeyond's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    32
    I think the Wieferich stats might need a kick:

    Wieferich@Home - Ars Technica Overview
    Last Checked : Thu Dec 24, 14:13:42 2009 CST
    Data Updated : Thu Dec 24, 14:13:42 2009 CST
    Current Time : Fri Dec 25, 00:51:36 2009 CST


  8. #8
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,769
    Blog Entries
    13
    Hmmm. Think they worked themselves out as they were still updating. Not sure what was hogging all the cpu time in the meantime though.

  9. #9
    Now where did I leave my car? CanoeBeyond's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    32
    Looks like the Wieferich stats are stuck again:

    Wieferich@Home - All Teams
    Last Checked : Mon Jan 04, 09:59:28 2010 CST
    Data Updated : Mon Jan 04, 09:59:28 2010 CST
    Current Time : Mon Jan 04, 20:29:50 2010 CST

    A good kick might do it, or maybe a poke

  10. #10
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,769
    Blog Entries
    13
    hmm, looks like it had a bad update from the site around that time and flagged it for failure. It auto-corrects itself overnight anyway, but I've cleaned it up manually. Next run it *should* update.

    Bok

  11. #11
    Now where did I leave my car? CanoeBeyond's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    32
    Thanks Bok, that did it. Didn't know that it resets itself daily. Next time I'll give it more time before reporting...

  12. #12
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,769
    Blog Entries
    13
    No worries, I'd still rather know than waiting till the overnight updates

  13. #13
    Now where did I leave my car? CanoeBeyond's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    No worries, I'd still rather know than waiting till the overnight updates
    Will do. Feature request/question: on a user's project page, hovering the mouse pointer over a machine ID shows CPU and OS specs. Would it be possible to add info about the GPU?

  14. #14
    Now where did I leave my car? CanoeBeyond's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    No worries, I'd still rather know than waiting till the overnight updates
    The overnight reset didn't even seem to do it this time:

    Wieferich@Home - All Teams
    Last Checked : Wed Jan 06, 21:01:38 2010 CST
    Data Updated : Wed Jan 06, 21:01:38 2010 CST
    Current Time : Thu Jan 07, 13:51:25 2010 CST

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •