Results 1 to 5 of 5

Thread: Stats config tool

  1. #1

    Stats config tool

    Nice topic/complaint for first post, but have tried unsuccessfully to update my static image details, mainly through changing the projects that are listed. When I click on the stats tool config link, I get to the page and then the loading icon just spins aimlessly.... for ten plus minutes. I have no probs at any other page (although some of the changes will be a bit hard to get used to... yes it has been a while since I have been here and changed my stats).

    It could just be an isolated case, or.....

    Thanks.

  2. #2
    Registered User Kaupungsman's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Gotland,Sweden
    Posts
    14
    I have the same problem too so you are not alone..! Been like that for a few days now.

  3. #3
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    Should be fixed now...

  4. #4
    Registered User Kaupungsman's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Gotland,Sweden
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    Should be fixed now...
    Yep. Great. Thanks.

  5. #5
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    Should be fixed now...

    Thanks Bok..... all that just to keep a Wombat happy *grin*

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •