Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 40 of 104

Thread: Old Stats Issues 2012

  1. #1
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978

    Thumbs up Old Stats Issues 2012

    New Stats Issues Thread - Post all your issues here - Before posting please read the old thread as we be working on it..
    When posting about a bug can you include as much information as possible especially if it is a layout issue as these maybe very specific to the browser being used and if possible a screenshot

    Many Thanks.

    Current Issues being worked on:
    Layout Issue - Being Resolved, need more info, working fine in Firefox v3.6.28, v9.0, Chrome 18.x , Safari (latest), IE 8 in Compatibility mode.
    Font size - Resolved, it should be back to 11pt.

    The charts no longer have that 3d look as we have switched to a different plot engine which is using the Canvas ability of HTML 5 to render the charts, I know there are few minor issues and 2 pages have yet to be switched over but I am working on that too.
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  2. #2
    Junior Member Warped's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    South Africa
    Posts
    27

    Thumbs up Old Stats Issues 2012

    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    The charts no longer have that 3d look as we have switched to a different plot engine which is using the Canvas ability of HTML 5 to render the charts, I know there are few minor issues and 2 pages have yet to be switched over but I am working on that too.
    I still think they look awful. Is it not possible to go back to what we had?
    Warped


  3. #3
    Quote Originally Posted by Warped View Post
    I still think they look awful. Is it not possible to go back to what we had?
    the new graphs hurt to view. the red monthly bar graph in the users page is even worse.

    also i cant navigate between pages anymore, the [TOP] [NEXT] [PREVIOUS] [BOTTOM] buttons are gone from my teams page and the left navigation bar is also gone

  4. #4
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by masterg20 View Post
    the new graphs hurt to view. the red monthly bar graph in the users page is even worse.

    also i cant navigate between pages anymore, the [TOP] [NEXT] [PREVIOUS] [BOTTOM] buttons are gone from my teams page and the left navigation bar is also gone
    Ok what browser / version you using?

    And since the consensus seems to be "we don't like" I've reverted them for now... I'm going to play with them some more and then see, maybe.
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  5. #5
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    Ok what browser / version you using?

    And since the consensus seems to be "we don't like" I've reverted them for now... I'm going to play with them some more and then see, maybe.
    i am using Opera 11.52 on windows 7 x64

    im not sure about the nav bar and buttons. sometimes i load the page and they appear, sometimes they just vanish and i cant do anything.

  6. #6
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    Ok what browser / version you using?

    And since the consensus seems to be "we don't like" I've reverted them for now... I'm going to play with them some more and then see, maybe.
    not to discourage you from playing with new changes, by all means give it a try. Google and their recent changes have just me in a bad mood about changing things. >_>

    keep playing with it, just maybe a color scheme and style that doesnt hurt the eyes as much

  7. #7
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by masterg20 View Post
    i am using Opera 11.52 on windows 7 x64

    im not sure about the nav bar and buttons. sometimes i load the page and they appear, sometimes they just vanish and i cant do anything.
    Ah the nav bar with the goto "X" in it that is meant to vanish on certain pages although I do know it sometimes vanishes on pages it's not meant to ...
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  8. #8
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    Ah the nav bar with the goto "X" in it that is meant to vanish on certain pages although I do know it sometimes vanishes on pages it's not meant to ...


    i mean both the left nav and the top bar disappeared some times completely when i opened the pages. both yellow boxes

  9. #9
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Ok let me go dig out a copy of opera - wonder if it's an opera bug / issue -
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  10. #10
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    Ok let me go dig out a copy of opera - wonder if it's an opera bug / issue -
    idk it was coming and going problem, havent seen it since after you changed the graphs back.

    opera supports like 21 web standards so should be fine

  11. #11
    Junior Member Warped's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    South Africa
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    And since the consensus seems to be "we don't like" I've reverted them for now... I'm going to play with them some more and then see, maybe.
    Thank you, thank you, thank you!

    My vote - Please leave as is!
    Warped


  12. #12
    Quote Originally Posted by masterg20 View Post
    idk it was coming and going problem, havent seen it since after you changed the graphs back.

    opera supports like 21 web standards so should be fine
    just a word of encouragement

    You're doing better then google:


  13. #13
    thanks to reverting to old UI - now much better

  14. #14
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by rilian View Post
    thanks to reverting to old UI - now much better
    Just the graphs got changed back nothing else..... no major UI change... I think I know where the glitch is with the newer style graphs, aiming to resolve that
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  15. #15
    Old Fart Bigred's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Wiesbaden
    Posts
    728
    It seems that there is a problem with the Percentage of Total BOINC score : . On both the team and my stats it shows the percentage as 0.00000
    19 primes found. The largest: 1351*2^617684+1 (185945 digits)

  16. #16
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by Bigred View Post
    It seems that there is a problem with the Percentage of Total BOINC score : . On both the team and my stats it shows the percentage as 0.00000
    Got a page in mind red... so I can see what ya mean.
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  17. #17
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    I saw that earlier too actually, think I know what it is.

  18. #18
    Old Fart Bigred's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Wiesbaden
    Posts
    728
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    Got a page in mind red... so I can see what ya mean.
    Take a look at http://stats.free-dc.org/stats.php?p...d&team=Free-DC
    19 primes found. The largest: 1351*2^617684+1 (185945 digits)

  19. #19
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by Bigred View Post
    Had a look, checked the page, I know why that is, what happens when you divide 1 by a billion, it's that kinda thing here..
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  20. #20
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    What are these Milestones ?

    Mega Milestones
    Type --Many -RankT- RankP


    Vaios --36 ----5------ 351
    Maxwells 3 ----2 ------106

    at
    http://stats.free-dc.org/stats.php?p...d79febe1b85a39

    I have never herd of Maxwells is that like a weggy

  21. #21
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    named after the users who requested them

    Vaios are #projects where you are in the top 5 for your joining date...
    Maxwells are more complicated as they are dependant on the MM's themselves - #MM's where you have at least 1/2 the number of the top person in that category. Had to do some fancy coding for that one!

  22. #22
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    oh, and I fixed the percentage of total. Just had to display to a greater # of decimal figures...

  23. #23
    BOINC Gypsy ChertseyAl's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, Englandshire
    Posts
    209
    Oh.

    So I have:

    Percentage of Total : 0.00000000000072%
    Percentile : 99.61133%

    Seems to be correct though. Scaling up my total points by 100/percentage gives

    1,445,294,166,666,666,666,667

    And the total on the 'all projects' page is

    1,454,595,226,749,329,997,824

    I thought I was doing well by having a reasonably high percentile.

    Apparently not.

    I feel insignificant

    Al.

  24. #24
    BOINC Gypsy ChertseyAl's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, Englandshire
    Posts
    209
    Having said that, I see STE\/E only has 0.00000000061321% - That makes me feel a bit better

    Al.

  25. #25
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    unfortunately the Edges@Home stats are skewing it all. Think I'll have to filter the bad user out now given the admins haven't...

  26. #26
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    I did wonder which project was skewing the numbers....
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  27. #27
    BOINC Gypsy ChertseyAl's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    London, Englandshire
    Posts
    209
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    unfortunately the Edges@Home stats are skewing it all. Think I'll have to filter the bad user out now given the admins haven't...
    Looks like you've done it. The percentages look more sensible now. I now feel slightly less insignificant

    Al.

  28. #28
    The stats pages aren't loading in opera for some reason today

    they open in firefox but opera they are stuck. using 11.62

  29. #29
    =>Team Joker<= LAURENU2's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Chicago IL USA
    Posts
    5,477
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    named after the users who requested them

    Vaios are #projects where you are in the top 5 for your joining date...
    Maxwells are more complicated as they are dependant on the MM's themselves - #MM's where you have at least 1/2 the number of the top person in that category. Had to do some fancy coding for that one!
    Cool So if I come up with a way to sort stats it will be named after me.

  30. #30
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    yup

  31. #31
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by masterg20 View Post
    The stats pages aren't loading in opera for some reason today

    they open in firefox but opera they are stuck. using 11.62
    Hmm stuck script, try doing a forced refresh, might be something stuck in the cache...
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  32. #32
    Quote Originally Posted by gopher_yarrowzoo View Post
    Hmm stuck script, try doing a forced refresh, might be something stuck in the cache...
    Forced? hitting every refresh i know about and im still getting stuck. cleared my cache too

  33. #33
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quote Originally Posted by masterg20 View Post
    Forced? hitting every refresh i know about and im still getting stuck. cleared my cache too
    Ok goes to fire up VM with Ubuntu to put opera in that
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  34. #34
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Hmm Ubuntu 11.04 in a VM (fresh install) running Opera 11.64 so maybe an update is needed or maybe a corrupt user profile, I've seen this happen in Firefox..

    I even tested it on the a page with the other graphs worked fine...
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  35. #35
    Member Peter J. Shane's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Brisbane, Australia/Huntington Beach,CA
    Posts
    32
    My stats page shows up as correct and list my team as team musketeers as per my CPID. However when I wish to see my teams stats, It is still listed as Seti.USA, which was changed long time ago. In effect this is not a great problem for I am also an Admin in Seti.USA, but idealy I would like to see my own team stats listed first. Is this a bug or is there a setting that I can access to choose?
    Keep on Crunching and have a nice day...

  36. #36
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    Whereabouts do you mean ?

  37. #37
    Free-DC Retire gopher_yarrowzoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    3,978
    Quick search :
    http://stats.free-dc.org/stats.php?p...129a341d50748b
    Ah I think I see the possible problem...
    Some projects that you've not done for a while show you as SETI.USA still due to that is the team you crunched it in, maybe need to recrunch that with the right team for it to show correct?
    Retired from Free-DC...
    I don't have the time or money to help anymore...

  38. #38
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    actually, perhaps he means the 'Your teams page' link on the sidebar - which is not automatically set, it's changed within statstool (legacy non BOINC) - given the vast majority of people do BOINC, if a user is logged in and has their cpid setup within statstool - we could do this on the fly.

  39. #39
    I haven't been able to load any Page other than the Main Stats Page for about a day now ??? Can't get any other Page to load ...

  40. #40
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,622
    Blog Entries
    13
    What does it say? Works fine for me. Anyone else ?

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •