Results 1 to 16 of 16

Thread: Problems with the new stats design, new isn't always better

  1. #1

    Problems with the new stats design, new isn't always better

    Hi,
    i don't like the new style and was hoping i could switch back to the old color design. But:
    Statistic config tool isn't working "The requested URL /statstool/ was not found on this server."

    Also the hosts mouseover info isn't working. When i click the hosts id, no information is shown about the host.

  2. #2
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,291
    Blog Entries
    13
    Statstool is not coming back, too many problems with it.

    I'm sorry but comments like this are what cause me to consider whether to continue providing these stats any longer.

  3. #3
    That would be bad if you stop the stats, because they are totally number one of all boinc stats. I like the cool navigation between my stats, to my team stats and back.
    I just don't like the pale blue new look.
    And one of the feature i love was the mouse over computer info where i can quick identify my pc's. Also i love the see which computer use use and archive what kind of score.
    For me Free-DC is my Boinc Stats Cockpit.
    Last edited by bossmaniac; 05-25-2018 at 10:14 AM.

  4. #4
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,291
    Blog Entries
    13
    Coding the host data lists is next on my list, but GDPR issues are consuming my time right now. Not even sure I'm going to be able to continue collecting data (see thread about WCG stats being restricted now)

  5. #5
    Quote Originally Posted by bossmaniac View Post
    Hi,
    i don't like the new style and was hoping i could switch back to the old color design. But:
    Statistic config tool isn't working "The requested URL /statstool/ was not found on this server."

    Also the hosts mouseover info isn't working. When i click the hosts id, no information is shown about the host.
    Add a 3 behind stats and thats the old stats site.

    https://stats3.free-dc.org/stats......

  6. #6
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,291
    Blog Entries
    13
    yes, I left it there for now, but it will disappear at some point, so I would not rely on it.

  7. #7
    www.amdusers.com
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    259
    Hi Bok,
    Will you be updating the stats so the overtaking information is made available again? Also the ranking within country stats is giving a 404 error.

  8. #8
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,291
    Blog Entries
    13
    Country ranking and Date ranking within project should be working mostly now

  9. #9
    Senior Member Dirk Broer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Leiden, South Holland, Netherlands
    Posts
    259
    What I like about the new stats:
    • It is more 'snappy': when I click 'back' it re-calculates the scores (fast), instead of digging in my local cache (slowly).
    • It all fits on my screen, unlike the previous version (due to the size of my signature).


    What can be better:
    • The old stats had some colored columns, which works better -for me.
    • The sub-project overview has a column 'RAC' which displays all kinds of values, but no RAC.
    Last edited by Dirk Broer; 06-03-2018 at 06:09 PM.


  10. #10
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,291
    Blog Entries
    13
    If you can be a little more informative I can try and fix these bugs. I added the shading to the two columns on userbycpid page, see what you think.

    If you can list the other pages which should have this and which columns I can add.

  11. #11
    Senior Member Dirk Broer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Leiden, South Holland, Netherlands
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    If you can be a little more informative I can try and fix these bugs. I added the shading to the two columns on userbycpid page, see what you think.
    Perfect!
    If you can list the other pages which should have this and which columns I can add.
    Basically all previously (the 'old stats') shaded columns.


  12. #12
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,291
    Blog Entries
    13
    The point being is that if you can help to list them it would very much help me ...

  13. #13
    Senior Member Dirk Broer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Leiden, South Holland, Netherlands
    Posts
    259
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    The point being is that if you can help to list them it would very much help me ...
    Sorry, I don't have access to the old stats to compare them with. I know that the team stats page (teambycpid) is in dire need though.


  14. #14
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    21,291
    Blog Entries
    13
    try stats3

    EDIT Fixed teambycpid, though I probably should move the projrank column more to the left and left align it.

  15. #15
    Senior Member Dirk Broer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Leiden, South Holland, Netherlands
    Posts
    259
    Nice as it looks now!

    BTW: there is a small bug with the project 'NRG' on the teambycpid page (and has been for the last past months, if not longer actually)


  16. #16
    www.amdusers.com
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    259
    Starting from CPID page then Primegrid Users stats for insertname (Team) contains a column heading Primes/Factors but the details are shown as 5 numbers separated by colons 0:0:0:0:0 so I'm unsure what this means.
    Last edited by vaughan; 06-04-2018 at 11:34 PM. Reason: update

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •