Results 1 to 6 of 6

Thread: Free-DC web site

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Dallas Texas, United States of America
    Posts
    9

    Free-DC web site

    When I pull up my personal stat's for the Wu-Prop project stat "hours" many times on one PC the page displays and then shifts to the Left hiding all but the last couple of columns from view. I commonly have to refresh 1 to 10 times before it displays correctly.

    I am running Firefox 84 and Microsoft Edge on Windows 10. The problem is long standing and affects both of the browsers on the system. I am open for suggestions

    https://stats6.free-dc.org/user/wup/132409

    Thanks
    Bill F

  2. #2
    Senior Member Dirk Broer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Leiden, South Holland, Netherlands
    Posts
    335
    It displays normal using Chrome on Win10 (at 1600x1200)


  3. #3
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    22,472
    Blog Entries
    13
    I'll have to take a look, it was mostly designed prior to Edge being out and has some specific javascript coding for IE and chrome which might be affecting this.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Dallas Texas, United States of America
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Bok View Post
    I'll have to take a look, it was mostly designed prior to Edge being out and has some specific javascript coding for IE and chrome which might be affecting this.
    Thank you Sir... have a Merry Christmas

  5. #5
    Senior Member Dirk Broer's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Leiden, South Holland, Netherlands
    Posts
    335
    As if 2020 couldn't get any worse: both stats and stats6 seem to have gone belly-up at the moment....can't check with any browser


  6. #6
    Administrator Bok's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina, United States
    Posts
    22,472
    Blog Entries
    13
    We had a fairly major power outage here this morning which affected a bunch of neighborhoods. UPS only keeps the servers on for about 40mins tops and outage was 3 hours.

    I'm busy repairing things now on stats.

    It's weird because the stats6 server never comes back on at first. I end up having to turn on, power is good to the mobo, but it won't start. Then switch off again for an hour or so and then it works.. it's in the powered off part of that right now

    Will repair any crashed tables when I power it on.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •